Alt-Text

Kleermakerij Hoogeveen met online ophaalservice

Bent u op zoek naar een kleermaker in Hoogeveen dan bent u bij Kleermakerij Bos aan het juiste adres. Zit uw zojuist gekochte kleding iets te ruim of is de rits van uw jas kapot gegaan? Geen paniek, wij herstellen uw kleding op vakkundige wijze. Bij ons kunt u terecht voor kledingreparatie en modernisering van al uw heren- en dameskleding.

Ophaalservice kledingreparatie regio Hoogeveen

Een unieke service van Kleermakerij Bos is onze ophaalservice in regio Hoogeveen. Wij halen uw te repareren kleding bij u op maandagen op en brengen deze na de kledingreparatie weer bij u thuis in Hoogeveen. De kleding wordt altijd in overleg op de door u gewenste dag bij u teruggebracht. Wanneer er spoed achter de kledingreparatie zit, kunt u dat uiteraard aangeven. Wij brengen de kleding dan zo spoedig mogelijk terug. Voor meer informatie over onze unieke ophaalservice kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

kleermaker in Hoogeveen  Kledingreparatie door kleermakerij Bos in Hoogeveen  Kleding laten maken in Hoogeveen

Het repareren van kleding

Kleine en soms grote defecten aan kleding kunnen vaak tegen een goede prijs verholpen worden. Zeker bij duurdere kleding in aanschaf, kan een reparatie prima uit. Van een nieuwe rits in een jas, een nieuwe zoom in een shirt tot een nieuwe voering in rok; wij repareren uw kleding en maken deze weer als nieuw. Niet alleen wordt uw kleding waar u zo gehecht aan bent en zo lekker zit weer als nieuw, tevens verhoogt het kleding laten maken de duurzaamheid van uw kleding en levert dus ook nog een bijdrage aan een beter milieu.

Kleermaker in Hoogeveen

Kleermakerij en kledingverhuur Bos

De Nije Nering 36
7906 EW HOOGEVEEN

Telefoon: 0528 26 66 42
E-mail: info@kleermakerijbos.nl
website: www.kleermakerijbos.nl

Ma: Gesloten
Di: 9:30 - 18:00 uur
Wo: 9:30 - 18:00 uur
Do: 9:30 - 18:00 uur
Vr: 9:30 - 20:30 uur
Za: 9:30 - 17:00 uur

Copyright kleermakerij Bos | Gerealiseerd door: De Haan Media | Sitemap