Alt-Text

Kleding stomen en kleding wassen in Beilen

Wanneer u kleding heeft dat u in een professionele wasserette wilt laten wassen of kleding dat u wilt laten stomen in een stomerij, neemt u contact op met Kleermakerij Bos. Ook voor kleding wassen in Beilen en kleding stomen in Beilen staan wij voor u klaar. Dankzij onze unieke online ophaalservice kan heel Nederland van onze diensten gebruik maken. Dus ook in Beilen wordt uw kleding opgehaald en schoon en netjes weer teruggebracht.

Unieke online ophaalservice

Kent u de unieke ophaal service voor Beilen en omgeving al? Deze service is ideaal wanneer u niet in staat bent om uw kleding naar onze winkel in Hoogeveen te brengen. U neemt contact met ons op, bijvoorbeeld door een email te sturen, en wij komen bij u langs om de te reinigingen kleding op te halen. Vervolgens gaan we de kleding stomen of de kleding wassen in onze wasserette. Nadat de kleding gereinigd is, brengen wij het kledingstuk schoon en netjes weer bij u in Beilen terug. Wilt u meer informatie over onze ophaalservice? Neem dan contact met ons op.

Kleding stomen of wassen in Beilen

Uw kleding laten stomen

U wilt uw kleding laten stomen in Beilen? Dan kan dat bij Kleermakerij Bos. Wij beschikken over een eigen stomerij waar wij uw kleding stomen. Ziet u geen gelegenheid om bij onze stomerij te komen, dan halen we het kledingstuk gewoon bij u op! Kleding stomen is het chemisch reinigen van kleding. U heeft geen last van krimpen wanneer u uw kleding laat stomen en vlekken worden beter verwijderd. Doordat wij bij onze stomerij gebruik maken van schone filters en tanken, ruikt uw gereinigde kleding niet naar chemische middelen. Dus neem contact met ons op wanneer u op zoek bent naar een kledingstomerij voor Beilen.

Kleding wassen in Beilen

Heeft u kleding in uw kast liggen die u niet durft te wassen, omdat u bijvoorbeeld bang bent voor beschadiging? Of weet u niet precies hoe u het kledingstuk het beste kunt wassen zonder dat er verkleuringen optreden? Dan neemt u contact op met Kleermakerij Bos. Wij zijn gespecialiseerd in kleding wassen. In Beilen kunt u gebruik maken van onze online ophaalservice. Wij komen uw kledingstuk bij u ophalen en wassen het in onze wasserette. Daarna brengen wij de kleding schoon en eventueel gestreken weer bij u terug. Toevallig ook nog kleding in de kast liggen dat hersteld dient te worden? Ook voor kledingreparatie kunt u bij ons terecht. Wij nemen de kapotte kleding dan direct met de vuile kleding mee.

Neem contact met ons op

Wilt u uw kleding laten wassen in Beilen? Wilt u uw kleding laten stomen in Beilen? Neem dan contact op met Kleermakerij Bos. Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat uw kleding weer schoon en fris wordt!

Kleermakerij en kledingverhuur Bos

De Nije Nering 62
7906 EX HOOGEVEEN

Telefoon: 0528 26 66 42
E-mail: info@kleermakerijbos.nl
website: www.kleermakerijbos.nl

Ma: Gesloten
Di: 10:00 - 16:00 uur
Wo: 10:00 - 16:00 uur
Do: 10:00 - 16:00 uur
Vr: 10:00 - 19:00 uur
Za: 10:00 - 16:00 uur

Copyright kleermakerij Bos | Gerealiseerd door: De Haan Media | Sitemap