Alt-Text

Kleding stomen en kleding wassen voor Emmen en omgeving

Voor het stomen van kleding en het wassen van kleding kunt u terecht bij Kleermakerij Bos. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van het wassen van kleding en het stomen van kleding, bent u ervan verzekerd dat uw kleding in goede handen is. Dankzij onze unieke online ophaalservice kan heel Nederland van onze diensten gebruik maken, dus ook voor het kleding stomen in Emmen of het kleding wassen in Emmen, staan wij voor u klaar. Wij halen de kleding bij u op, reinigen het kledingstuk en brengen het weer netjes en schoon bij u terug.

Kledingreparatie in Emmen

Ophaalservice voor kleding wassen en kleding stomen voor Emmen en omgeving

Kleermakerij Bos heeft een unieke online ophaalservice voor Emmen en omgeving. U neemt contact met ons op, bijvoorbeeld door een email te sturen, en wij komen het te reinigen kledingstuk bij u ophalen. Wij beschikken over een kleding stomerij en een kleding wasserette en kunnen uw kledingstuk dus naar wens reinigen. Wanneer de kleding weer schoon en fris is, wordt het weer bij u thuis bezorgd. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Kleding stomen

Wanneer u uw kleding wilt laten stomen in Emmen of omgeving, kunt u terecht bij Kleermakerij Bos. Anders dan de naam doet vermoeden is kleding stomen niet het stomen van kleding, maar het chemisch reinigen ervan. Wanneer u uw kleding laat stomen heeft u geen last van krimpen en worden vlekken beter verwijderd. Uw kleding stinkt echter niet naar chemische middelen, want wij maken gebruik van schone filters en tanken. Wanneer u op zoek bent naar een kleding stomerij voor Emmen, kunnen wij van Kleermakerij Bos prima van dienst zijn. U kunt uw kleding naar ons brengen of wij halen het bij u op. Kleding stomen in Emmen? Neem contact met ons op.

Kleding wassen

Heeft u kleding liggen waarvan u niet precies weet wat de juiste manier van wassen is? Of durft u uw nieuwe kledingstukken niet te wassen, omdat er wellicht verkleuringen of beschadigingen op kunnen treden? Laat dit dan maar aan Kleermakerij Bos over. Wij zijn gespecialiseerd in kleding wassen. Ook in Emmen en omgeving kunt u bij ons terecht. Kleermakerij Bos wast uw kleding niet alleen in onze kleding wasserette, indien gewenst kunnen wij het ook voor u strijken. Laat uw te wassen kleding door ons ophalen en wij brengen het schoon en gestreken weer bij u terug.

Kleermakerij en kledingverhuur Bos

De Nije Nering 62
7906 EX HOOGEVEEN

Telefoon: 0528 26 66 42
E-mail: info@kleermakerijbos.nl
website: www.kleermakerijbos.nl

Ma: Gesloten
Di: 10:00 - 16:00 uur
Wo: 10:00 - 16:00 uur
Do: 10:00 - 16:00 uur
Vr: 10:00 - 19:00 uur
Za: 10:00 - 16:00 uur

Copyright kleermakerij Bos | Gerealiseerd door: De Haan Media | Sitemap