Alt-Text

Kledingreparatie voor Beilen en omstreken

Heeft u een nieuwe broek gekocht, maar is deze iets te lang? Dan bent u op zoek naar een kleermaker. In Beilen kunt u terecht bij Kleermakerij Bos. Wij zijn gevestigd in Hoogeveen, maar dankzij onze unieke online ophaalservice kunt u ook in Beilen gebruik maken van onze diensten. Ook voor kledingreparatie in Beilen, neemt u daarom contact met ons op. Wij halen de kleding bij u op, herstellen deze naar uw wens en brengen de herstelde kleding weer bij u terug. Ook voor defecte ritsen aan jassen of broeken en andere reparaties kun je bij ons terecht.

Online ophaalservice voor Beilen

Kleermakerij Bos is gevestigd in Hoogeveen, maar ook in Beilen kunt u uw kleding laten repareren door ons. Wilt u in Beilen uw kleding laten maken, dan kunt u gebruik maken van onze online ophaalservice. U neemt contact met ons op en op maandagen komen we bij u langs om de te repareren kleding op te halen. Uw kleding wordt gerepareerd door onze Kleermaker. En in Beilen, gerepareerd en eventueel gestreken, bij u terug gebracht. Zit er enige spoed achter de reparatie? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen en brengen wij het zo snel mogelijk weer bij u terug. Heeft u binnenkort een feest en ziet u dat naast de rits van uw broek, ook uw schoenen gerepareerd moeten worden? Dan kunnen wij naast de kleding ook de schoenen voor u repareren. Naast kleermaker, zijn wij immers ook schoenmaker. In Beilen kunt u dan ook gebruik maken van al onze diensten.

Kledingreparatie in Beilen

Duurzaam bezig wanneer u uw kleding laat maken

Door uw kleding te laten maken door een kleermaker in Beilen, kunt u uw kleding langer door blijven dragen. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, u hoeft immers geen nieuwe kleding aan te schaffen, maar ook goed voor het milieu. U bent immers duurzaam bezig. Kleermakerij Bos herstelt vrijwel al uw kleding, defecten groot en klein, tegen een goede prijs. En bent u even niet in de gelegenheid de kleding weg te brengen naar onze winkel, dan halen wij het gewoon bij u op. Na de reparatie brengen wij het zo snel mogelijk bij u terug.

Op zoek naar een kleermaker?

Wat kan onze kleermaker voor u betekenen?

  • Nieuwe kraag op een jasje
  • Broeken korter maken
  • Nieuwe ritsen inzetten
  • Wijde broek inmaken

Kleermakerij en kledingverhuur Bos

De Nije Nering 62
7906 EX HOOGEVEEN

Telefoon: 0528 26 66 42
E-mail: info@kleermakerijbos.nl
website: www.kleermakerijbos.nl

Ma: Gesloten
Di: 10:00 - 16:00 uur
Wo: 10:00 - 16:00 uur
Do: 10:00 - 16:00 uur
Vr: 10:00 - 19:00 uur
Za: 10:00 - 16:00 uur

Copyright kleermakerij Bos | Gerealiseerd door: De Haan Media | Sitemap