Alt-Text

Kledingreparatie Emmen

Is de rits van uw favoriete broek stuk gegaan? Of zit die nieuwe broek net iets te ruim? Op zoek naar een kleermaker in Emmen? Dan brengt u uw te repareren kleding naar Kleermakerij Bos. Wij herstellen uw kleding op vakkundige wijze en uw kleding is weer als nieuw. Voor kledingreparatie in Emmen bent u bij ons aan het juiste adres. Uniek aan onze Kledingmakerij is de online ophaalservice voor regio Emmen. Wij halen uw te repareren kleding bij u thuis of op het werk op en brengen deze nadat de kleding gerepareerd is weer bij u terug. Zo heeft u er geen werk van!

Kledingreparatie in Emmen

Ophaalservice kleermaker in Emmen

Kleermakerij Bos is gevestigd in Hoogeveen, maar ook de kleermaker voor Emmen en omgeving. Misschien vindt u de afstand wat groot om uw te repareren kleding naar ons te brengen, dan kunt u heel makkelijk gebruik maken van onze online ophaalservice. U mailt ons of neemt telefonisch contact op en wij halen uw kleding dan bij u op maandagen op. Na reparatie brengen we deze weer bij u terug in Emmen of omgeving. Wanneer er spoed achter de kledingreparatie bij u in Emmen zit, dan kunt u dat uiteraard aangeven. Wij brengen de kleding dan zo snel mogelijk terug.

Kleding laten maken

Op zoek naar een kleermaker die uw kleding kan maken? Bij Kleermakerij Bos kun je al je kleding laten maken. Of het nu kleine of grote defecten aan uw kleding zijn, vaak zijn deze al te herstellen tegen een goede prijs. Ook kleding laten maken in Emmen doet u bij Kleermakerij Bos. Uiteraard kunnen wij uw kleding ophalen, mocht u zelf niet in staat zijn deze naar ons toe te brengen. Zo kunt u uw favoriete kleding gewoon door blijven dragen. Tevens verhoogt het kleding laten maken, ook de duurzaamheid van uw kleiding. Zo levert het ook nog een bijdrage aan een beter milieu!

Kleermaker voor Emmen en omgeving

Nieuwe kraag op uw jasje? Korter maken van uw nieuwe jeans? Nieuwe rits in uw jaslaten zetten? Uw te wijde broek laten inmaken? Het kan allemaal bij Kleermakerij Bos, de kleermaker voor Emmen en omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw kleding weer als nieuw wordt. En mocht u niet in de gelegenheid zijn uw kleding zelf naar ons toe te brengen, dan halen we het bij u in Emmen op!

Kleermakerij en kledingverhuur Bos

De Nije Nering 62
7906 EX HOOGEVEEN

Telefoon: 0528 26 66 42
E-mail: info@kleermakerijbos.nl
website: www.kleermakerijbos.nl

Ma: Gesloten
Di: 10:00 - 16:00 uur
Wo: 10:00 - 16:00 uur
Do: 10:00 - 16:00 uur
Vr: 10:00 - 19:00 uur
Za: 10:00 - 16:00 uur

Copyright kleermakerij Bos | Gerealiseerd door: De Haan Media | Sitemap