Alt-Text

Schoenmaker voor Beilen met ophaalservice

Heeft u versleten schoenen in de kast staan? Gooi ze dan niet direct weg, wellicht kan de schoenmaker voor Beilen ze nog repareren. U neemt contact op met Kleermakerij Bos voor schoenreparatie. Vrijwel alle schoenen zijn te repareren. Wanneer u contact opneemt met Kleermakerij Bos voor schoenreparatie in Beilen, weet u dat dit op vakkundige wijze zal gebeuren. Zelfs wanneer blijkt dat ook wij uw schoenen niet meer kunnen redden, dan kunt u bij ons ook terecht voor nieuwe schoenen.

De online ophaalservice van Kleermakerij Bos

Kent u de unieke online ophaalservice van Kleermakerij Bos al? Wij halen de te repareren schoen bij u thuis of op het werk op. De schoenen gaan voor reparatie mee naar Hoogeveen en na de schoenreparatie terug naar Beilen. De maandagen hebben wij gereserveerd voor onze ophaalservice. Deze dag komen wij de schoenen bij u in Beilen ophalen en na reparatie brengen wij deze weer bij u terug. Zit er spoed achter uw schoenreparatie? Geef dat dan aan ons door, dan kunnen wij daar wellicht rekening mee houden.

Schoenmaker in Beilen

Schoenen kapot? Laat ze repareren door de schoenmaker voor Beilen

Door schoenen veel te dragen gaan ze fijner zitten, ze vormen zich immers naar uw voeten. Echter, de nieuwigheid gaat er dan wel vanaf en ze slijten. Het is zonde om uw schoenen zomaar af te schrijven, terwijl ze juist zo lekker zitten. Kom dan gerust even langs bij de schoenmaker. In Beilen kunt u trouwens ook gebruik maken van onze ophaalservice, mocht u niet in de gelegenheid zijn de schoenen langs te brengen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De schoenmaker van Kleermakerij Bos kan op veel manieren wat voor uw schoenen betekenen. Bij de volgende reparaties kan de schoenmaker voor Beilen u onder andere van dienst zijn:

  • De schoenzool van uw kapotte schoen vervangen
  • Het stikwerk van de schoen repareren
  • Beschadigde hakken repareren of vervangende hakjes plaatsen
  • De binnenkant van de schoen herstellen
  • Te wijde Laarzen innemen
  • Te nauwe laarzen oprekken
  • Elastiek in uw schoenen zetten
  • De kapotte rits van uw schoenen vervangen

Neem contact op voor schoenreparatie

Schoenreparatie in Beilen nodig? Neem gerust contact met ons op. Ook voor kledingreparatie kunt u bij ons terecht. En wilt u gebruik maken van onze ophaalservice? Dan nemen wij uw kapotte kleding direct mee.

Kleermakerij en kledingverhuur Bos

De Nije Nering 62
7906 EX HOOGEVEEN

Telefoon: 0528 26 66 42
E-mail: info@kleermakerijbos.nl
website: www.kleermakerijbos.nl

Ma: Gesloten
Di: 10:00 - 16:00 uur
Wo: 10:00 - 16:00 uur
Do: 10:00 - 16:00 uur
Vr: 10:00 - 19:00 uur
Za: 10:00 - 16:00 uur

Copyright kleermakerij Bos | Gerealiseerd door: De Haan Media | Sitemap