Alt-Text

Schoenmaker voor Emmen en omgeving

Uw schoenen versleten? Gooi ze niet direct weg, maar laat ze repareren door de schoenmaker voor Emmen en omgeving: Kleermakerij Bos. Vrijwel alle schoenen zijn te repareren en de schoenreparatie voor Emmen gebeurt op vakkundige wijze. Mochten uw schoenen helaas niet meer te repareren zijn, dan kunt u bij ons ook terecht voor nieuwe schoenen.

Schoenmaker in Emmen

Online ophaalservice voor Emmen en omgeving

Ook bij onze schoenmakerij voor Emmen, kunt u gebruik maken van onze unieke online ophaalservice. Wanneer u niet in staat bent, de schoenen te brengen naar Kleermakerij Bos, dan halen we ze gewoon bij u op! Wij komen bij u langs op de maandagen en retourneren de schoenen na reparatie verderop in de week. Dienen uw schoenen met spoed gerepareerd te worden? Ook dan kunt u bij de schoenmaker voor Emmen terecht.

Schoenreparatie

Wanneer uw schoenen toe zijn aan reparatie, dan komt u bij Kleermakerij Bos. Deze schoenmaker voor Emmen en omgeving kan u helpen bij onder andere de volgende schoenreparaties:

  • Beschadigde hakken repareren of vervangende hakjes plaatsen
  • Schoenzool vervangen
  • Stikwerk van de schoen repareren
  • Herstelwerk aan de binnenkant van de schoen
  • Laarzen innemen, oprekken of elastiek inzetten
  • Vervangen van de ritsen in de schoenen


Schoenmakerij: voor uw te repareren schoenen!

Schoenen worden gedragen en door het dragen gaat de nieuwigheid eraf. Ze slijten door beknelling, door stoten tegen de stoeprand of door de manier van lopen. Erg jammer om de schoenen zomaar af te schrijven, wanneer ze u juist zo lekker zitten. Kom dan even bij onze schoenmaker langs voor schoenen reparatie. In Emmen kennen wij tevens een unieke ophaalservice. Wij halen de schoenen bij u op en brengen ze ook weer terug. Erg makkelijk wanneer u even geen kans ziet om bij ons langs te komen.

Schoenen laten repareren in Emmen?

Kleermakerij en kledingverhuur Bos

De Nije Nering 62
7906 EX HOOGEVEEN

Telefoon: 0528 26 66 42
E-mail: info@kleermakerijbos.nl
website: www.kleermakerijbos.nl

Ma: Gesloten
Di: 10:00 - 16:00 uur
Wo: 10:00 - 16:00 uur
Do: 10:00 - 16:00 uur
Vr: 10:00 - 19:00 uur
Za: 10:00 - 16:00 uur

Copyright kleermakerij Bos | Gerealiseerd door: De Haan Media | Sitemap