Alt-Text

Schoenmaker Hoogeveen met online ophaalservice

Wanneer u een schoenmaker in Hoogeveen zoekt, bent u van harte welkom bij ons. Kleermakerij Bos is naast kleermaker ook schoenmaker. En kan uw schoenen reparatie in Hoogeveen op vakkundige wijze voltooien. En mochten uw schoenen echt niet meer te repareren zijn, dan kunt u bij ons ook terecht voor nieuwe schoenen.

Ophaalservice schoenreparatie regio Hoogeveen

Kleermakerij Bos heeft een service voor schoenreparatie regio Hoogeveen: onze online ophaalservice. Net als uw te repareren kleding, halen wij ook ook uw kapotte schoenen bij u op. Wij komen op maandagen bij u langs om de te repareren schoenen op te halen en brengen deze later in de week weer bij u thuis. De schoenmaker repareert uw schoenen op vakkundige wijze en de gerepareerde schoenen worden daarna altijd weer in overleg met u op de gewenste dag teruggebracht. Voor meer informatie over deze unieke service, neemt u telefonisch of per email contact met ons op.

Schoenmaker in Hoogeveen

Schoenmakerijen: voor uw te repareren schoenen!

Slijtage aan schoenen is onvermijdelijk. Door beknelling of het stoten tegen de stoep, kunnen schoenen beschadigd raken. Dat is jammer, want de uitstraling van de schoen neemt af en de schoen wordt minder vaak gedragen. Echter een kwaliteitsschoen is na de schoenen reparatie vaak weer als nieuw. Vrijwel alle soorten schoenen kunnen wij voorzien van nieuwe hakken of zolen. Op deze manier kunt u uw favoriete schoenen gewoon weer dragen. Geef uw schoenen daarom een tweede kans en laat ze repareren door een echte schoenmaker.

Schoenmaker Hoogeveen

Wanneer uw schoenen een nieuwe zool of een hak nodig hebben, bent u van harte welkom bij deze schoenmaker uit Hoogeveen. Hij repareert de schoenen en maakt ze weer als nieuw. Uiteraard kunt u van de ophaalservice gebruik maken, maar u kunt uw te repareren schoenen ook bij onze schoenmakerij langs brengen. U bent van harte welkom! Kijk even naar de openingstijden van onze winkel, zodat u niet voor een gesloten deur komt te staan of neem contact met ons op.

Kleermakerij en kledingverhuur Bos

De Nije Nering 62
7906 EX HOOGEVEEN

Telefoon: 0528 26 66 42
E-mail: info@kleermakerijbos.nl
website: www.kleermakerijbos.nl

 

Copyright kleermakerij Bos | Gerealiseerd door: De Haan Media | Sitemap