Alt-Text

Sleutelmaker voor Beilen en omgeving

U wilt een sleutel bij laten maken in Beilen? Of is uw sleutel gebroken en wilt u een nieuwe sleutel laten maken? Dan bent u bij Kleermakerij Bos aan het juiste adres. Bij deze sleutelmaker voor Beilen maakt u gebruik van de online ophaalservice. De sleutel wordt bij u opgehaald en wanneer de nieuwe sleutel klaar is worden de sleutels weer naar u toe gebracht. Zo kunt u ten allen tijde gebruik maken van onze services. Vrijwel alle sleutels kunnen wij bijmaken, bijvoorbeeld huissleutels, fietssleutels, kluissleutels of autosleutels.

Maak gebruik van de online ophaal sleutelservice voor Beilen

Kleermakerij Bos is gevestigd in Hoogeveen, maar u kunt ook in Beilen gebruik maken van onze sleutelservice. Uiteraard bent u van harte welkom bij onze winkel in Hoogeveen. Uw sleutel is dan klaar terwijl u wacht. Maar wanneer u wat minder tijd heeft of niet in de gelegenheid bent om naar de winkel te komen, kunt u toch gebruik maken van de diensten van onze sleutelmaker. In Beilen komen wij namelijk de sleutel gewoon ophalen. U neemt telefonisch contact met ons op, maar kunt ons ook online bereiken. Onze online ophaal sleutelservice voor Beilen, biedt u deze mogelijkheid. Op maandagen halen wij de sleutel bij u op en wanneer hij klaar is, brengen we de sleutels bij u terug. Zit er spoed achter het bijmaken van de sleutels? Dan valt er in overleg altijd wel iets te regelen. U kunt dan het beste even telefonisch contact met ons opnemen.

Sleutelmaker voor Beilen

De kosten van een sleutel laten bijmaken

Huissleutel bij laten maken door de sleutelmaker voor Beilen

Een huissleutel kwijtraken is erg vervelend. Het is een prettige gedachte te weten dat u een reservesleutel thuis heeft liggen. Maar ook wanneer de kinderen ouder worden, zijn reserve huissleutels erg handig. Zo kunnen zij ook naar binnen wanneer u niet thuis bent. De reservesleutels laat u bijmaken door Kleermakerij Bos, de sleutelmaker voor Beilen.

Kleermakerij Bos: Meer dan sleutels alleen

Kleermakerij Bos is niet alleen maar de sleutelmaker voor Beilen. Hij is tevens kleermaker en schoenmaker. Maar ook wanneer u uw kleding wilt laten stomen kunt u terecht bij Kleermakerij Bos. Wilt u sleutels laten bijmaken en kleding laten stomen? Dan kunt u gebruik maken van onze ophaalservice. Wij halen de sleutels samen met de kleding bij u in Beilen op en brengen de sleutels en gestoomde kleding weer netjes bij u terug. Dat scheelt voor u weer een ritje naar Hoogeveen.

Contact opnemen met Kleermakerij Bos

Meer weten over onze online ophaal sleutelservice in Beilen? Of wilt u langskomen met uw sleutel? Uiteraard bent u van harte welkom. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0528 - 26 66 42. Of stuur ons een email: info@kleermakerijbos.nl.

Kleermakerij en kledingverhuur Bos

De Nije Nering 62
7906 EX HOOGEVEEN

Telefoon: 0528 26 66 42
E-mail: info@kleermakerijbos.nl
website: www.kleermakerijbos.nl

Ma: Gesloten
Di: 10:00 - 16:00 uur
Wo: 10:00 - 16:00 uur
Do: 10:00 - 16:00 uur
Vr: 10:00 - 19:00 uur
Za: 10:00 - 16:00 uur

Copyright kleermakerij Bos | Gerealiseerd door: De Haan Media | Sitemap