Alt-Text

Sleutelmaker voor Emmen en omgeving

Sleutel bijmaken in Emmen? Of sleutel gebroken en een nieuwe sleutel nodig? Wanneer u op zoek bent naar een sleutelmaker in Emmen, bent u aan het juiste adres bij Kleermakerij Bos. Bij ons kunt u gebruik maken van onze unieke online ophaal sleutelservice, zodat u gewoon door kunt gaan met uw dagelijkse werkzaamheden, terwijl wij uw sleutel bijmaken. Naast het bijmaken van huissleutels, kunnen wij ook uw fietssleutels, kluissleutels of autosleutels bijmaken.

Sleutelmaker in Emmen

Online ophaal sleutelservice voor Emmen

Wanneer u in de omgeving Emmen uw sleutel wilt laten bijmaken, kunt u gebruik maken van onze online ophaal sleutelservice voor Emmen en omgeving. Deze unieke service biedt u de kans door te gaan met uw dagelijkse werkzaamheden, terwijl uw sleutel wordt bijgemaakt. Wij halen de sleutel die gekopieerd dient te worden, bij u op de maandagen op. Wanneer de sleutel klaar is, brengen wij hem later in de week uiteraard weer bij u terug. Dit gebeurd in overleg, zodat we zeker weten dat er ook iemand thuis is, wanneer wij de bijgemaakte sleutel komen brengen. Voor meer informatie over deze unieke ophaal sleutelservice voor Emmen en omgeving, neemt u contact op met Kleermakerij Bos.

Huissleutel bijmaken in Emmen

Een reserve huissleutel is geen overbodige luxe in de meeste situaties. Denk aan ouder wordende kinderen of aan een extra sleutel bij de buren, mocht u hem vergeten mee te nemen. Op deze manier kan ieder gezinslid naar binnen en hoeft u er niet meer voor thuis te blijven. Of misschien bent u zelf weleens uw huissleutel kwijt geraakt. Het is dan erg makkelijk wanneer de buurvrouw of buurman een sleutel van het huis heeft. Bij Kleermakerij Bos laat u eenvoudig uw sleutel bijmaken, ook voor Emmen en omgeving. Met onze unieke online sleutelservice voor Emmen en omgeving heeft u er verder geen omkijken naar. Wij halen de sleutel bij u op en brengen hem ook weer bij u terug. Uiteraard kunt u hem ook zelf bij onze winkel brengen. Hij is dan klaar, terwijl u wacht.

Kosten sleutel bijmaken

Speciale sleutels bijmaken

Kleermakerij en kledingverhuur Bos

De Nije Nering 62
7906 EX HOOGEVEEN

Telefoon: 0528 26 66 42
E-mail: info@kleermakerijbos.nl
website: www.kleermakerijbos.nl

Ma: Gesloten
Di: 10:00 - 16:00 uur
Wo: 10:00 - 16:00 uur
Do: 10:00 - 16:00 uur
Vr: 10:00 - 19:00 uur
Za: 10:00 - 16:00 uur

Copyright kleermakerij Bos | Gerealiseerd door: De Haan Media | Sitemap