Alt-Text

Sleutelmaker Hoogeveen met online ophaal sleutelservice

Bent u op zoek naar een sleutelmaker in omgeving Hoogeveen, dan kunt u bij ons terecht. Bij Kleermakerij Bos kunt u uw sleutel laten bijmaken, zodat u of uw huisgenoten nooit voor de gesloten deur staan. Wij kunnen naast uw huissleutel bijmaken, ook uw fietssleutel bijmaken, uw kluissleutel bijmaken en uw autosleutel bijmaken. Dus bent u een sleutel kwijt? Kom dan naar Kleermakerij Bos om uw reserve sleutel te kopiëren. Of maak gebruik van onze ophaal sleutelservice en laat uw sleutel ophalen door ons!

 

Sleutelmaker in Hoogeveen

 

Online ophaal sleutelservice regio Hoogeveen

Kleermakerij Bos biedt een unieke service voor het bij laten maken van sleutels in de regio Hoogeveen: onze online ophaal sleutelservice voor de regio Hoogeveen. U wilt een sleutel bij laten maken of uw sleutel kopiëren, maar ziet geen kans deze bij ons langs te brengen? Dan halen wij hem gewoon bij u op! Wij komen op de maandag de sleutel ophalen en wanneer de extra sleutel klaar is, brengen wij deze later in de week, in overleg met u, weer bij u terug. Voor meer informatie over deze unieke ophaal sleutelservice in de regio Hoogeveen, neemt u telefonisch of per email contact met ons op.

Huissleutel bijmaken

Wanneer de kinderen ouder worden is een reserve sleutel geen overbodige luxe. Zo kunnen de kinderen altijd binnen, ook wanneer u zelf niet aanwezig bent om de deur te openen. Of wanneer u uw sleutels kwijt bent geraakt en nu met de reserve sleutel de deur moet openen, is een extra huissleutel bijmaken verstandig. Ook is het makkelijk om een reserve sleutel bij de buren achter te laten, bijvoorbeeld wanneer u op vakantie gaat. Allemaal goede redenen om een huissleutel bij te laten maken. Kleermakerij Bos is een sleutelspecialist en kan alle soorten sleutels voor u bijmaken. Dus bent u woonachtig in Hoogeveen, Hollandscheveld, Noordscheschut, Elim , Nieuweroord of elders in de regio Hoogeveen, neem dan contact met ons op of kom bij ons langs.

Fietssleutel bijmaken in Hoogeveen

Ook fietssleutels kan Kleermakerij Bos voor u bij maken. Bent u uw reserve fietssleutel kwijt geraakt of is deze afgebroken? Binnen zeer korte tijd fietst u zo weer weg met uw nieuwe reserve sleutel op zak. Kleermakerij Bos, uw sleutelmaker, kan alle fietssleutels voor u bijmaken of namaken. Vaak duurt dit niet meer dan een paar minuten en kunt u de fietssleutel direct weer meenemen. En wanneer u in de regio Hoogeveen woont, zoals in Tiendeveen, Echten, Zuidwolde of Geesbrug, kunt u ook gebruik maken van onze online ophaal sleutelservice.

Kluissleutel bijmaken in Hoogeveen

Een reserve kluissleutel kan geen kwaad. Hoe vaak gebeurt het niet dat u uw kluissleutel te goed verstopt en vervolgens niet meer weet te vinden? Dan is het wel makkelijk om een extra kluissleutel achter de hand te hebben. Ook uw kluissleutel namaken is geen probleem voor ons. Wij kopiëren uw oude sleutel en voor u het weet is het bijmaken van de kluissleutel klaar.

Speciale sleutels bijmaken in Hoogeveen

Er zijn vele soorten sleutels. Misschien heeft u wel speciale sleutels in huis en wilt u graag een kopie van deze sleutels hebben. Wij kunnen vrijwel alle sleutels kopiëren of namaken. En wanneer u bij ons langskomt, kunnen wij direct beoordelen of onze sleutelspecialist de sleutel bijmaken kan. Mocht het u niet lukken om de sleutel langs te brengen, dan halen wij hem gewoon bij u op! Neem contact op met ons voor meer informatie over onze online ophaal sleutelservice.

Wat kost een sleutel bijmaken

De kosten voor het bijmaken van een sleutel zijn niet hoog. Zo heeft u al een reserve sleutel voor slechts € 6,95 en dan halen wij hem ook nog bij u op! Voor een exacte prijsopgave of andere vragen met betrekking tot onze sleutelservice kunt u contact met ons opnemen.

Kleermakerij en kledingverhuur Bos

De Nije Nering 62
7906 EX HOOGEVEEN

Telefoon: 0528 26 66 42
E-mail: info@kleermakerijbos.nl
website: www.kleermakerijbos.nl

 

Copyright kleermakerij Bos | Gerealiseerd door: De Haan Media | Sitemap